Galatasaray’a Gaziantep’te Meşale Köprülü Karşılama

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Gaziantepspor’la karşılaşacak olan Galatasaray, Gaziantep’e geldi.

Sarı kırmızılı takımı Gaziantep Havalimanı’nda coşkulu kalabalık karşıladı. Meşale yağmurunun altında kalan takım otobüsü, trafikte ilerlemekte zorlandı.

Atatürk Havalimanı'ndan öğleden sonra kalkan özel uçakla Gaziantep'e gelen Galatasaray takımına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Futbolcu ve yöneticilerin havalimanından çıkmasıyla birlikte coşkulu kalabalık sevgi gösterisi ve tezahüratlarda bulundu. Teknik Direktör Fatih Terim’e taraftarlar tarafından çiçek takdim edilirken, futbolseverler özellikle Drogba ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarışa girdi.
Takım otobüsünün havalimanından ayrılışı esnasında da taraftarlar meşale şov yaptı. Dış Hatlar Terminali’ne yakın bölgede meşalelerden köprü yapan taraftarlar, takım otobüsünün arkasından uzun konvoylar oluşturdu.

SNEİJDER VE ELMANDER GAZİANTEP'E GETİRİLMEDİ
Öte yandan Galatasaray’ın 18 kişilik takım kadrosunda, Fernando Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Didier Drogba, Burak Yılmaz ve Umut Bulut yer aldı.
Sneijder, Johan Elmander, Hakan Balta ve Aydın Yılmaz da Gaziantep'e getirilmedi.