Engelli Sporcuların Paraşüt Keyfi

Antalya'nın Alanya ilçesinde kamp yapan Bedensel Engeliler Yüzme Milli Takımı'nın iki oyuncusu yamaç paraşütü atlayışı yaptı.

Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı'nın Alanya'daki 10 günlük kampı sona ermesiyle milli oyunculardan Beytullah Eroğlu ve Hamit Demir, Sunway Air Sports Yamaç Paraşütü Okulu'nun profesyonel pilotları eşliğinde 700 metre yüksekliğindeki Yassıtepe pistinden yamaç paraşütü ile atlayış yaptı.

"EKSTREM BİR SPOR YAPMAK İSTEDİK"
Havada yaklaşık 30 dakika kalan milli takım oyuncuları Kleopatra Plajı'na iniş yaparken, Mili sporculardan Hamit Demir hayatında ilk kez böyle bir spor yaptığını belirterek, "Gayet güzel ve heyecanlıydı. Emeği gecen herkese teşekkür ederim. Deniz ve doğanın keyfini çıkardık. Ekstrem bir spor yapmak istedik. Ve çok güzel geçti. Yaşamak için hiç bir şey engel değil" dedi.

"ÇILGINCA BİR SPOR"
Mili sporculardan Beytullah Eroğlu ise, bu sporu tekrar yapmak istediğine değinerek, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dilerim tekrar yaparım. Çok güzel bir spor. Çılgınlığı severim bu da çılgınca bir spor” diye konuştu.

ON GÜN BOYUNCA HAZIRLANDILAR
Bedensel Engeliler Yüzme Milli Takım oyuncuları, Alanya Kapalı Yüzme Havuzu'nda Osman Çullu, Saliha Altaylı, Duran Aslan ve Barış Özgü antrenörlüğünde 10 gün boyunca şampiyonaya hazırlandılar.

Kaynak: İHA