Beşiktaş, Orduspor’u 2-0 Mağlup Etti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında kendi sahasında Orduspor’u 2-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuncuları maçlara konsantre etmek için uğraştıklarını söyleyerek, “Bize bundan sonra her maç zor. Orduspor karşısında bazı bölümlerde iyi oynadık. Maça ağırlığımızı tam olarak koyamadık. Her şeye rağmen oyuncularımı kutluyorum. Oyuncularımın hepsi özveriyle oynuyor. Önümüzde 3 maçımız var ve mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Maç sırasında taraftarların kendisini protesto etmesiyle ilgili soruya Aybaba, “Bunlarla ilgili 3 haftamız var. Sezon biter, oturup doğruyu yanlışı söyleriz. Biz Beşiktaş'ın içinden çıkmış insanız. Her şeyimizi feda ederek bu işe girdik” yanıtını verdi.

Aybaba, kendilerine karşı daha saygılı olunması gerektiğini ifade ederek, “Çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. Takımımızı bir yere götürmeye çalışıyoruz. Sezon sonuna kadar bize destek olmalılar, sonra zaten yapılması gerekeni biz yaparız” diye konuştu.

Siyah-beyazlı futbolcu Emre Özkan, Orduspor maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını aktararak, “Bunu başardık. İyi veya kötü oyun diye tartışmaya gerek yok. Kazanmak için mücadele ettik ve 3 puanı aldık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı genç oyuncu Erkan Kaş ise ligde kalan 3 maçı da kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, 3 puan için sahaya çıktıklarını anlatarak, “Galip gelip üç puan almak istiyorduk. Gol atma konusunda sıkıntılarımız oldu. Beşiktaş girdiği pozisyonlardan birilerini değerlendirdi. Sonrasında ikinci golü buldu. Bugünde sahadan puansız ayrıldık. Gelecek günlerde ne olur bilinmez. Son üç maçta mücadeleye devam edeceğiz. Bu sene zor gözüküyor. Üç maçta neler yapabileceksek yapmaya çalışacağız. Pes etmiş değiliz. Elimizden geleni yaptığımız sürece sorun yok. Oyun olarak kötü oynamadık. Sadece gol atma konusunda sıkıntılar yaşadık” ifadelerini kullandı.

Ordusporlu futbolcular Monje ve Umbidies de “İlk yarı iyi oynadık. Fakat Beşiktaş golü buldu. Sonuna kadar mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA