Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: Bu Ligden Düşmeyeceğiz

Spor Toto Süper Lig'de tutunma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor'da Bursaspor karşısında alınan bir puanın sevinci yaşanıyor.

Maçın ardından Bursa Atatürk Stadı'ndaki basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde kalmaya inandıklarını söyledi.

Hamzaoğlu, şunları kaydetti: "Bugün çok önemli bir takımla çok önemli bir maça çıktık. Bizim hedefimiz 3 puanla ayrılmaktı ama bugün 3 puanı alacak oyun ortaya koyamadık. Buradan yenilmeden dönmek de çok önemli. Ligin bu haftalarında her puan çok önem kazandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bursaspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz inancımızı her zaman sağlam tuttuk. Bu ligden düşeceğimize inanmıyoruz. Son haftalardaki çıkışımız takımımızın birbirlerine alışmasından. Bütün oyuncularım da formda ve forma bekliyor. Herkes istekli ve inançlı."
Bir gazetecinin "Son haftaların yıldızı Gekas'ın sözleşmesi bitiyor, ne yapacaksınız?" sorusunu cevaplandıran Hamza Hamzaoğlu, Gekas'ın bir yıl daha sözleşmesi bulunduğunu söyledi.

Akhisarlı Bilal Kısa da "Özellikle ikinci yarı güzel oynadık. Bir puan aldığımız için çok mutluyuz. Son haftalardaki çıkışımız vardı. Önümüzdeki hafta da kazanıp artık stresli günleri geride bırakmak istiyoruz" dedi.

Akhisar'ın kaptanı Emrah Eren de "Bursaspor zorlu bir rakipti. Güzel mücadele ettik" diye konuştu.