Abdullah Kiğılı: Amsterdam'a Güçlü Adımlarla Yürüyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, futbol takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Amsterdam'da oynanacak finale emin adımlarla ilerlediğini söyledi.


Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Nisan Ayı toplantısına gribal enfeksiyon geçiren Başkan Aziz Yıldırım katılmadı.

Yüksek Divan Kurulu toplantısında üyelere hitap eden Başkanvekili Abdullah Kiğılı, geçtiğimiz haftalarda vefat eden kulüp Müdürü Serkan Acar için taziyede bulundu. Kiğılı, "47 yılını sarı - lacivertli kulüp için harcayan sevgili kardeşimiz Serkan Acar sen orada rahat uyu. Takım Amsterdam yolunda ilerliyor emeklerin boşa gitmiyor." dedi.

Fenerbahçe'nin perşembe gecesi 38 maçtır gerek Avrupa kupalarında gerekse kendi liginde kaybetmeyen Benfica'yı yendiğini hatırlatan tecrübeli yönetici, sözlerini şöyle tamamladı:
"38 maçtır kaybetmeyen Benfica'yı şanssızlıklar sonucunda 1-0 yendik. Final yolunda bizleri ümitlendiren futbol takımımızı kutluyorum. Fenerbahçe güçlü takımıyla Amsterdam yolunda güçlü adımlarla yürüyor. Nisan ayında Avrupa Kupası, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda üç kulvarda birden yürüyoruz. Her kulvarda da şampiyonluk şansımız bulunuyor. Son iki yıldır yaşadığımız zorlu süreçte en iyi cevabı sahada vereceğiz. Bu başarıyı ortaya koyan teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Hedefimiz kulübümüzü Avrupa'nın en yükseğine taşımayı hedefliyoruz."