Trabzonspor Üçüncü Galibiyet Peşinde

Spor Toto Süper Lig'deki son 2 maçını da kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor, yarın sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakayı da kazanarak 3'te 3 yapmak istiyor.

Bordo - mavili ekip Gençlerbirliği maçında hem çıkışını sürdürmek hem de bu sezon ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini almayı planlıyor.
Zorlu maçın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı son idmanla tamamlayacak olan bordo-mavililer, maç saatini beklemeye başlayacak. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda oldukça neşeli ve hırslı oldukları gözlenen Trabzonsporlu futbolcular, Gençlerbirliği maçını kazanmak için sözbirliği etti.

Bu sezon ligde aldıkları sonuçlarla taraftarlarını çok üzen bordo-mavili futbolcuların, sahalarında oynayacakları bu maçı kazanarak taraftarlarının gönlünü almak istiyor. Futbolcularını maça konsantre etmek için yoğun çaba harcayan teknik direktör Tolunay Kafkas da talebelerinden rakibi ciddiye almalarını istiyor. Gençlerbirliği’nin ligin dişli ekiplerinden biri olduğuna dikkat çeken genç teknik adam, sahadan galibiyetle ayrılmaları için takım olarak çok iyi mücadele etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.

Zorlu maç öncesi Trabzonspor’da kart cezalısı Soner ve sakatlığı bulunun genç forvet Emre dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Ailevi nedenlerden dolayı izinli olarak gittiği Fransa’dan dönen ve takımla çalışmalara başlayan Bamba’nın da antrenman eksikliğinden dolayı bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Eskişehirspor maçındaki ilk 11’de fazla değişiklik yapması beklenmeyen teknik direktör Kafkas’ın Soner’in yokluğunda Sapara ya da Alanzinho’yu ilk 11’de sahaya sürecek.
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor Gençlerbirliği maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Serkan Akal yapacak.
Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Onur, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Zokora, Sapara (Alanzinho), Adrian, Yasin, Olcan ve Halil.