Özdilek: İstediğimiz Sonucu Elde Edemedik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek İçel İdmanyurdu maçından istedikleri sonucu elde edemediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta açılış maçında İçel İdmanyurdu ile 1 - 1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor'un genç teknik patronu Mehmet Özdilek, maç sonrası yaptığı açıklamada maça mutlak galibiyet düşüncesiyle geldiklerini kaydetti.

Maçın ilk 60 dakikasında rakibe ayak uyduran bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Özdilek şöyle devam etti:
"İlk başlarda rakibe göre oynamaya çalıştık. Üretken olmayan bir futbol oynadık. O ara gol yedik. Gol yedikten sonra kendi kimliğimize büründük. Oyuna yeni giren arkadaşlar daha fazla pozisyon üretmemizi sağladı. Bu tür müsabakalar zor müsabakalar. Rakibin konumundan dolayı zaman zaman maça konsantre olmakta sıkıntı duyuyorlar. Biz de 65 dakika bu sıkıntıyı yaşadık. 25 dakika iyi oynadık ama 65 dakika biz değildik. İçel'e de bundan sonra başarılar dilerim. Umarım yeniden Süper Lig'de olur."
Medikal Park Antalyasporlu futbolculardan Emre Güngör ise İçel İdmanyurdu'nun ligden düşmesine rağmen güçlü bir kadrosunun bulunduğunu vurguladı. Güngör, rakiplerine karşı zorlu bir mücadele sonunda maçın 1-1 sona erdiğini söyledi.

Polat Keser'de önlerinde kalan 3 maçı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade etti.