Arda'da umut ışığı

Fizyosterapisti eşliğinde salonda çok sıkı bir şekilde çalışan milli yıldızın cumartesi günü oynanacak Madrid derbisinde ısrarla forma giymek istediği belirtildi.

İspanya La Liga'nın 32. haftasında gözler cumartesi günü Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanacak olan derbide. Oynamasına pek ihtimal verilmeyen temsilcimiz Arda Turan için ise bir umut ışığı doğdu.

Fizyosterapisti eşliğinde salonda çok sıkı bir şekilde çalışan milli yıldızın bu maçta ısrarla forma giymek istediği belirtildi. Tam hazır durumda olmayan Arda içinse teknik direktör Juan Pablo Simeone'nin ne karar vereceği tartışılıyor. En önemli futbolcularından birini arkasında bir tehlike yok iken riske etmek istemeyen Arjantinli teknik adamın duruma göre Arda'yı maçın kadrosuna dahil edebileceği iddia edildi.

Arda Turan 3 haftadır sahalardan uzak bulunuyor. Getafe, Granada ve Sevilla maçlarını kaçıran temsilcimiz, Madrid derbisinde forma giyerek iki takım arasındaki 3 puanlık farkın kapanmasını sağlayacak skoru takımına getirmek istiyor. Atletico Madrid ligde 68 puanla 3. sırada bulunuyor.