Ali Şen'e Göre Uefa Kupası Fenerbahçe'nin

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, sarı lacivertli takımın Benfica ile oynayacağı rövanş maçını Samanyolu Haber Televizyonu'na değerlendirdi.

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, yaptığı iddialı açıklamada sarı - lacivertli ekibin Amsterdam'da final oynayacağını ve kupayı da alacağını iddia etti. Çeyrek finalde Lazio çıktığı zaman İtalyan ekibini eleyeceklerini söylediğini hatırlatan Şen, Benfica için de aynı düşüncesinin devam ettiğini belirtti.

Benfica'nın bundan tam 38 yıl önce Fenerbahçe'yi 7-0 yendiği maçı izlediğini belirten Şen sözlerini şöyle sürdürdü.

"Benfica bize göre çok büyük takım değil. Dikine oynayabilen ve kaleye kolay giden bir takım, ancak bizden iyi değil. Onları burada direkler kurtardı. Ama önümüzdeki haftaki maçtan sonra finale kalacağız. Final maçında da seyirci desteği ile birlikte Chelsea'yi geçip kupayı İstanbul'a getireceğiz."

İlk maçtaki 1-0'lık skorun tehlikeli olduğunun altını da çizen Başkan Şen, "Ancak Benfica bu. Farklı bir oyun da oynamıyorlar. Bunların gücü bu kadar. Bizim takım çok çabuk oynadığı zaman ve kötü oynayan oyuncusu olmadığı zaman Benfica bize orada da bir şey yapamaz. Turu geçip finale kalacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." şeklinde konuştu.