Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı Kasımpaşa'da

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı ve A Milli Takım Antrenörü Okan Buruk, Kemerburgaz Tesisleri'ni ziyaret ettiler.


Antrenman sonrasında ise teknik direktör Shota Arveladze ve oyuncular Abdullah Avcı ve Okan Buruk ile bir araya geldiler. Yapımı devam eden Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'ni ziyarete gelen Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı ve A Milli Takım Antrenörü Okan Buruk, tesisleri gezdikten sonra teknik direktör Shota Arveladze ve oyuncularla sohbet ettiler.
Abdullah Avcı, Kasımpaşa'nın yeni tesisini çok beğendiklerini dile getirerek, "Türk futboluna hizmet edecek ve diğer kulüplere örnek olacak bir tesis. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Bu arada Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 31. haftasında 20 Nisan 2013 Pazar günü saat 16.00'da, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenman, ayak tenisi turnuvası ile sona erdi. Ayak tenisi turnuvasına teknik direktör Shota Arveladze de katıldı.

Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri devam eden oyuncular Elyasa Süme, Santiago Garcia ve Djalma Campos fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ettiler. İyileşen Sancak Kaplan ise takımla beraber çalışmalara katıldı.

Kasımpaşa, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam edecek.
NEDERBURGH'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Öte yandan Kasımpaşa'da yardımcı antrenör Jean Jacques Nederburgh'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Jean Jacques Nederburgh'un doğum günü, bugün yapılan antrenmanın ardından teknik direktör Shota Arveladze, teknik heyet, Sportif Direktör Oğuz Erkan, İcra Kurulu üyesi Mustafa Topal ile Futbol A Takımı çalışanlarının katıldığı tören ve kesilen pastayla kutlandı.
Antrenmanın ardından yemek salonunda gerçekleştirilen sürpriz doğum gününe yardımcı antrenör Jean Jacques Nederburgh, ilk dilimi teknik direktörü Shota Arveladze'ye yedirerek, "Bu ilk dilimi, takımın en çok koşan ve çalışan oyuncusuna yedirdim. Herkese bu güzel sürpriz için teşekkür ediyorum." dedi.

55 yaşına giren yardımcı antrenör Jean Jacques Nederburgh'un doğum gününü futbolcular da kutladı.