Aydınspor 1923 Biz De Varız Dedi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluğu garantileyen Aydınspor 1923, Acarlar Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret etti.

‘Biz de Varız’ Projesi kapsamında Acarlar ÇPL’ye konuk olan Aydınspor 1923’lü oyuncular sloganlarla karşılandı.
Aydınspor 1923’ün ziyaretinde Başkan İlhan Günendi, kulüp yöneticisi Mukadder Karakahyaoğlu, teknik heyet ve futbolcular yer aldı. Biz de Varız Projesi’ni destekleyen Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Alp Alpargun’da katıldı.

Aydınspor 1923’ü Okul Müdürü Hasan Ali Özbek ile okul öğretmenleri karşıladı.

Ziyarette okul öğretmenleri proje hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü Hasan Ali Özbek yaptığı konuşmada Aydınspor 1923’ü tebrik etti. Özbek, “Futbol takım oyunu. Aydınspor 1923 takım oyununu iyi oynayarak bu yıla damgasını vurdu. Kulüp Başkanı İlhan Günendi, yöneticiler,teknik heyet ve futbolcular takım oyununu çok güzel oynamış. Kendilerini daha yüksek liglerde görmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı İlhan Günendi ise, ‘Biz’de Varız’ Projesi’ne katkıda bulundukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Günendi şunları söyledi: “İnşallah Aydınspor 1923’ün başarısını 2.Lig’de de sürdürmek istiyoruz. Şampiyonluk tüm Aydın’a hayırlı olsun. Sivas maçına Acarlarlı öğrencileri bekliyoruz”diye konuştu.

2 BİN BİLET ÖĞRENCİLERE DAĞITILACAK
Aydınspor 1923’lü yöneticilerin Aydın genelindeki okullarda okuyan öğrencilere 2 bin bilet dağıtacağı öğrenildi. Ziyaretin sonunda Aydınspor 1923’lü futbolcular imzaladıkları topu ve formayı öğrencilere hediye etti.

Kaynak: İHA