1461 Trabzon Provası Stadyumda

Samsunspor, hafta sonu 1461 Trabzon ile oynayacağı maçın provasını 19 Mayıs Stadyumu’nda yaptı.

Samsunspor, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Besim Durmuş, idmanı 19 Mayıs Stadyumu'nda yaptırdı. Isınma hareketleri ile başlayan idman taktik çift kale maçla sürdü. Kıran kırana geçen çift kale maçta oyuncuların performansı ve hırsı teknik ekibi mutlu etti. Teknik Direktör Besim Durmuş oyunu zaman zaman durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. İdman streching hareketleriyle son buldu. Kırmızı-beyaz-siyahlı takım, cuma günü Nuri Asan Tesisleri’nde saat 14.00'te yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HALUK'A AĞABEYİ MORALİ
Samsunspor'un forvet oyuncusu Haluk Türkeri'nin Almanya'da yaşayan ağabeyi Ufuk Türkeri, kardeşine sürpriz yaptı. Ağabeyi Ufuk Türkeri'ni idman sahasında gören Haluk Türkeri önce şaşırdı,
ardından hasret giderdi. Mutluğu gözlerinden okunan Haluk Türkeri, "Ağabeyimi uzun zamandır
göremiyordum. Bana büyük moral oldu. Bu moralle 1461 Trabzon maçında hocam görev verirse golümü atacağım ve ona armağan edeceğim" dedi.

MORAL TATLISI
Samsunspor'a maddi manevi her türlü desteği veren Borsan Grup'un yönetim kurulu üyesi Hacı Ahmet Ölmez ile Haber Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, takımın 19 Mayıs Stadyumu'nda yaptığı idmanı izledi. Ölmez ve Uzun, İkinci Başkan Recep Hun ve Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Bank ile takımla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra Teknik Direktör Besim Durmuş'a 1461 Trabzon maçında başarılar dileyerek futbolculara baklava ikram etti. Necdet Uzun, hafta sonu oynanacak maçta takıma güvendiklerini belirterek, "Tüm şehir olarak tahriklere kapılmadan, sadece ve sadece maça konsantre olalım. Bu şehir sizlere güveniyor. Başarılı olacağınızdan eminiz" diye konuştu.

Genel Koordinatör Hasan Şengün ise Ölmez ve Uzun'a verdikleri moral ve destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA