Ptt 1. Lig'de 31 Maçta, Topladığı 40 Puanla 11. Sırasında Bulunan Boluspor, Spor Toto Süper Lig'e Çıkma Umudunu Zorlaştırdı

PTT 1. Lig'de deplasmanda topladığı puanlarla rakiplerinin korkulu rüyası olan Boluspor, kendi evinde aldığı mağlubiyetler nedeniyle süper lige yükselme şansını zora soktu.

Süper Lig tecrübesi bulunan çok sayıda futbolcuyu transfer ederek sezona başlayan ve süper lige çıkmayı hedefleyen Bolu temsilcisi, deplasman karşılaşmalarında topladığı puanlarla rakiplerinin korkulu rüyası olmayı başardı.

Geride kalan 31 maçta, topladığı 40 puanla ligin 11. sırasında bulunan Boluspor, oynadığı 15 deplasman karşılaşmasından 26 puan, kendi sahasında oynadığı 16 maçtan ise 14 puan toplayabildi.

Ligin son haftasında deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü'nden maçın son dakikalarında gol yiyerek mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, ligin bitimine son 3 hafta kala süper lige yükselme şansını zora soktu.

Rakiplerinin puan almasıyla ligin 10. sırasından 11. sırasına gerileyen ve ilk 6 hedefinden uzaklaşan Boluspor, MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından teknik direktör Oğuz Çetin ile yollarını ayırdı.

Çetin ile yollarını ayıran, altyapı sorumlusu Osman Nuri Işılar'ı takımın başına getiren Bolu temsilcisi, ligin son haftalarında karşılaşacağı, Bucaspor, 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan puanlar alarak süper lige yükselmek istiyor.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Yayıncı: Murat Paksoy

Kaynak: AA