Özcan Kızıltan'dan Fenerbahçe'ye Destek

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde finale kalacağına inandığını söyledi.

Kızıltan, UEFA Avrupa Ligi yarı final mücadelesinde Fenerbahçe’nin, Portekiz ekibi Benfica ile oynayacağı karşılaşma hakkında açıklamada bulundu. Sarı-lacivertlilerin Benfica ile İstanbul’da oynayacağı ilk maçta avantajlı bir skor elde edeceğine inandığını ifade eden Kızıltan, “Fenerbahçe’yi iki kategoriye ayırmak lazım. Biri Türkiye Ligi’ndeki Fenerbahçe diğeri ise UEFA Avrupa Ligi’ndeki Fenerbahçe yani gece ile gündüz gibi iki farklı takım ortaya çıkıyor. Avrupa’da inanılmaz disiplinli oynayan, takım savunmasını çok doğru yapan, topa çok daha fazla sahip olan, rakibe çok fazla pozisyon vermeyen ve çok doğru oynayan bir Fenerbahçe var. Buraya kadar geldikleri yolda gösterdikleri performansı Benfica karşısında da göstereceklerdir. İstanbul’da kazanacakları karşılaşma Fenerbahçe’yi finale taşıyacaktır” dedi.

Fenerbahçe’nin elde ettiği başarının ülke futbolu adına önemli olduğuna değinen Kızıltan, “Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde ilk defa yarı finale kalması hem ülke hem de kendileri adına büyük bir olay. Ben umutluyum ve de Fenerbahçe’nin finale kalacağına inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA