Osmaniye Valisi Cerrah'tan Spor Tesisi Ziyareti

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Cerrah, ziyaret sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların ve gençlerin spor yapmasını önemsediğini belirtti.

Spor yapmanın, beden sağlığı ve başarı için önemli olduğunu ifade eden Cerrah, şunları kaydetti:

"Sporun, gençleri ve çocukları, zararlı alışkanlıklardan uzak tutması bakımından da önem taşıyor. Belediye Başkanımız, çocukların ve gençlerin spor yapabilecekleri, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri çok güzel bir kompleks kazandırdı. Burada sağlıklı ve başarılı gençlerin yetişeceğine inanıyorum. Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi ilimize hayırlı olsun."

Belediye Başkanı Kara ise Samet Aybaba İzci Kampı'nın Türkiye'deki ikinci büyük izci kampı olduğunu belirtti.

Kara, "Tesisimizde izci kampımız, kano havuzu, basketbol, voleybol, futbol sahaları, badminton sahası, tırmanma duvarı, trambolin, okçuluk alanı, amfi tiyatro var. Ayrıca engelli çocuklarımıza yönelik engelsiz parkımız da tesisimizde mevcut" dedi.

Ziyarette, Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Baro Başkanı Hamza Tor, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Özkan, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri de hazır bulundu.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Volkan Kaşik

Kaynak: AA