Kasımpaşa, Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 31. haftasında 20 Nisan 2013 Pazar günü saat 16.00'da, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, yapılan çift kale maç turnuvası ile sona erdi.
Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay ve Ertaç Özbir kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra kaleciler çift kale maç turnuvasında görev yaptılar.
Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri devam eden oyuncular Elyasa Süme, Santiago Garcia ve Djalma Campos fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ettiler. Öte yandan üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren oyuncu Sancak Kaplan takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Çift kale maç turnuvasını kazanan takımda yer alan oyuncular Andreas Isaksson, Yalçın Ayhan, Volkan Yaman, Kerem Şeras ve Halil Çolak galibiyetlerini objektife poz vererek kutladılar.
Kasımpaşa, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam edecek.