Jorge Jesus: Turun Favorisi Yok, İkinci Maç Belirleyici Olacak

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada turun favorisinin olmadığını, karşılaşmaların dengeli geçeceğini ancak ikinci maçın belirleyici olacağını söyledi.


Yarın akşam Fenerbahçe ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk karşılaşması öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, 4 yıldır bu seviyede maçlar için rahat olduklarını belirterek, şunları söyledi:
"Benfica için bu maç çok önemli. Ancak 4 yıldır bu seviyede maçlar oynadığımız için karşılaşma rahat olacaktır. Fenerbahçe'nin üç oyuncuları her zaman problem oluşturuyor. Ancak biz de bu ligde her zaman çok çabuk ve kaliteli maçlar oynadık. Belki ilk maçta sıkıntı yaşayabiliriz. İlk maçta ne olacak bilmiyoruz ama Benfica her statta gol atıyor. Umarım burada da olur. Ancak Lizbon'da daha güçlü oynayacağız."
Yarı finalde iki ayaklı çok önemli iki karşılaşma oynayacaklarını belirten Jesus, her iki karşılaşmada da gol atmak için açık oynayacaklarını ve yarın İstanbul'da gol atmak istediklerini dile getirdi.
Türk bir gazetecinin, "Yarın akşam Fenerbahçe'de önlem almayı düşündüğünüz oyuncu var mı ?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Bence Fenerbahçe çok iyi oyunculara sahip. Baroni, Kuyt ve Sow gibi iyi oyuncuları var. Herkes onları çok iyi tanıyor. Zaten iyi olmasalar buraya gelmezlerdi. Çok iyi savunma yapan bir takıma karşı oynayacağız." diye konuştu.