Gürcistan Voleybol Federasyonu Başkanı'ndan Tvf'ye Ziyaret

Gürcistan Voleybol Federasyonu Başkanı Irakli Chachua Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) İstanbul binasını ziyaret ederek, TVF Başkanı Özkan Mutlugil ile bir süre görüştü.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil tarafından ağırlanan Chachua, TVF'nin vizyonu, misyonu, teşkilat ve finans yapısı, antrenör ve sporcu eğitimi, görev koşulları, ligler, yönetim anlayışları hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Yeni sayılabilecek kadar yakın dönemde seçilerek göreve gelen 2 başkan birbirlerine başarılar dileyerek, her iki kurumun çalışmaları hakkında da sohbet etti ve bundan sonraki çalışmalar için iyi niyetlerini belirtti.

Buradaki voleybol kompleksinden çok etkilendiğini belirten Başkan Chachua, kendilerini ağırladığı için TVF Başkanı Özkan Mutlugil'e teşekkürlerini iletti. Mutlugil ise Gürcistan Voleybol Federasyonu Başkanı'na bir hediye takdim etti. Türkiye Voleybol Federasyonu'nun İstanbul ofisini ve Burhan Felek Voleybol Salonu'nu da gezen Chachua, gezinin ardından federasyon binasından ayrıldı

Kaynak: İHA