Fikret Orman: Beşiktaş İlkeleri İle Yürütülen Bir Kulüptür

Beşiktaş taraftarları derneği tarafından düzenlenen 110. Yıl balosuna katılmak için Ereğli' ye gelen Başkan Fikret Orman, yönetici Adnan Dalgakıran'ın istifası, teknik direktör Samet Aybaba ve yıldız oyuncu Manuel Fernandes hakkında açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, Ereğli Beşiktaşlılar Derneği tarafından Anadolu Otelde düzenlenen 110.Yıl balosu için geldiği Ereğli' de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Ereğli Beşiktaş taraftarları derneğini ziyaret eden Başkan Orman ve beraberindekiler daha sonra Erdemirspor ile Beşiktaş arasınaki basketbol karşılaşmasını izledi.
Maç sonrasında Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret eden Orman, ziyaretin ardından balonun yapılacağı Anadolu Otele geldi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, takımın yıldız oyuncusu Fernandes ile ilgili olarak kendisine herhangi bir rapor gelmediğini, geldiği takdirde değerlendireceklerini söyledi.

OLAY BASIN TARAFINDAN ABARTILDI
Fernandes olayında basının abartması olduğunu kaydeden Orman, "Fernandes ile ilgili olarak bana gelen herhangi bir rapor ya da yönetim kurulumuza gelmiş herhangi bir rapor yok. Şu anda yapılacak bir şey yok. Öyle bir rapor varsa tavrımızı belli ederiz. Onun dışında olan olaylar futbol takımımızın iç olaylarıdır. Şu ana kadar olanların da basının abartmasından başka bir şey olduğunu da inanmıyorum"

İSTİFASI GELİRSE KABUL EDERİM
Beşiktaş yönetim kurulu üyelerinden Adnan Dalgakıran'ın istifası ile ilgili olarak kendisine bir bilgi gelmediğini söyleyen Başkan Fikret Orman "Adnan Dalgakıran ile ilgili olarak bana istifa gelmedi. Ancak gelirse de kabul edeceğim" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ İLKELERİ İLE YÜRÜTÜLEN BİR KULÜPTÜR
Akhisar Belediyespor maçında alınan mağlubiyet sonrasında teknik direktör arayışlarını girildiği yönünde söylentilerin olduğu sorusunu da yanıtlayan Orman, bu konuda sezon sonunun bekleneceğini kaydetti.

Başkan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Beşiktaş ilkelerle yürütülen bir kulüp. Ben bununla ilgili olarak abartmıyorum 15 defa açıklamada bulundum. Samet Aybaba bizim sözleşmeli olan hocamızdır. Sezon sonu gelecek hep birlikte oturup değerlendireceğiz"