F.Bahçeli eski futbolcu kaçırıldı

2002-2003 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Ariel Arnaldo Ortega kaçırıldı.

' El Burrito' lakaplı Ariel Arnaldo Ortega ülkesi Arjantin'deki güvenlik zaafiyetinin kurbanı oldu.

20 Nisan Cumartesi akşamı gerçekleşen olay sırasında Ortega ve muhasebecisi Guaira'dan Libertador'a doğru gidiyordu. Ortega'nın ifadesine göre en az iki saldırgan Arjantinli'nin arabasına yaklaştı.

Polis ekiplerinin verdiği bilgide Monumental Stadı'nın birkaç blok ötesinde cereyan eden bu olay esnasında Ortega BMW'nin M1 modelindeki aracıyla Guaira'da bulunuyordu.

Avenida Del Libertador'a gelmeden önce Audi veya Wolksvagen Passat kullanmakta olan iki silahlı saldırgan, Ariel Ortega'nın önünü kesti.

Saldırganlar, River Plate'in idol oyuncusunu evine götürüp kendilerine para vermesi için zorladı. Monteneses Sokağı'nda yer alan iki blok ötedeki dairesine kadar eşlik ettikleri Ortega'dan kendilerine para getirmesini isteyen saldırganlar bu sırada muhasebeciyi yanlarında bekletti.


Ortega'nın gecikmesi üzerine, Arjantinli yıldızın kendilerini polise ihbar ettiklerini düşünen saldırganlar muhasebeciyi serbest bıraktı ve Ortega'nın BMW M1'ine atlayarak ortadan kayboldu.

Bu gelişme üzerine savcı Jose Maria Campagnoli tarafından soruşturma açıldı. Ortega'nın şöhretinden ürkmeleri nedeniyle suçluların işi daha fazla uzatmadan kayıplara karıştığı tahmin ediliyor.