Boluspor’da Kadro Dışı Kalan Oyuncular Geri Çağrıldı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da görevi bırakan Teknik Direktör Oğuz Çetin tarafından kadro dışı bırakılan Abdülaziz Solmaz ve sezon sonuna kadar izin verilen Cemil Vatansever yeni teknik direktör Osman Nuri Işılar tarafından geri çağrıldı.

Boluspor’da Oğuz Çetin görevi bırakmasının ardından alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işılar’ı göreve getirerek takımı emanet ederken, Işılar ise Oğuz Çetin gönderilmesi yönünde verdiği rapor doğrultusunda takımdan gönderilen Abdülaziz Solmaz ve Cemil Vatansever'in tekrar takıma kazandırılması yönünde yönetim kuruluna rapor verdi.

Kadro dışı bırakıldıktan sonra takıma tekrar çağırılan Cemil Vatansever, “Şuanda takıma dönmek gibi bir niyetim yok. Dönsem bile yararlı olabileceğime inanmıyorum. Başkanımız aradı. ‘Oğuz Çetin’le yollarımızı ayırdık seni tekrardan aramızda görmek isteriz’ dedi.

Bunun üzerine ise ben ilginize teşekkür ederim. 3 maç kalmış ve 1 hafta antrenmansız olduğum için takıma fayda sağlamayacağım için geri dönmeyeceğimi söyledim. Sözleşmem devam ediyor. Mayıs ayında oturur yeniden konuşuruz. Şuanda takıma dönmek gibi bir niyetim yok. Dönsem bile yararlı olabileceğime inanmıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA