Beşiktaşlı Emre İncemollaoğlu’nun Adını Taşıyan Park Açıldı

Ataşehir Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi’ndeki yeni parka iki yıl önce bir trafik kazasında hayatını yitiren Beşiktaş’ın (A2) Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verildi.

Ataşehir Belediyesi, Aşık Veysel, Mustafa Kemal ve Esatpaşa Mahallesi’nde üç yeni park ile Esatpaşa Mahallesi’nde Yunus Emre Taziye Evi’ni törenlerle hizmete açtı. Aşık Veysel Mahallesi’ndeki yeni parka iki yıl önce geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybeden Beşiktaş’ın (A2) Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verildi.

Parkın açılışında gerçekleşen törene, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları ve Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, BJK Yardımcı Antrenörü Recep Çetin, Emre İncemollaoğlu’nun babası, ablası, arkadaşları ve Beşiktaş (A2) Futbol Takımı oyuncuları katıldı.

Park açılışında konuşan Emre’nin Ablası Ebru Tulum İncemollaoğlu ve Babası Rıza İncemollaoğlu bu parka Emre İncemollaoğlu isminin verilmesini sağlayarak, onun adının ölümsüzleşmesini sağlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ve törene katılan Beşiktaş Kulübü yöneticilerine, hocalarına ve oyuncularına ve vatandaşlara teşekkürlerini ilettiler.
Konuşmaların ardından gerçekleşen açılış töreni sonrası vatandaşlara yemek dağıtıldı.