Yamanlar Voleybol’da Türkiye Şampiyonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar arası Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası Diyarbakır’da yapıldı.

İzmir Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu final maçında İstanbul Erenköy Ortaokulu’nu 3 - 0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu . Üçüncülüğü Bursa Gürsu Zafer Ortaokulu aldı .
Geçen yılın Şampiyonu Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu , böylece ikinci kez üst üste Türkiye Şampiyonu olma ünvanını elde etmiş oldu . Voleybol antrenörü İsmail Hakkı Harmandar : “Bu şampiyonlukta emeği geçen öğrenci , veli ve her zaman sonsuz destekleriyle bizlere güç veren okul yöneticilerimize armağan ediyoruz . Türkiye Şampiyonluğunu ikinci defa İzmir’e getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi .

Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Okul Müdürü Muhammet Ali Toksoy “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz . Bu şampiyonluk bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı . Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz . Başta Voleybol antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum . ”

Kaynak: İHA