Sinan Engin'den Fikret Orman'a jet yanıt

Futbol yorumcusu ve eski BJK’li yönetici Sinan Engin’e NTV canlı yayında sert çıkan Beşiktaş Kulübü Başkanı’nın “TV'lerde, milyon dolarlar harcayıp başarısız olan adam bana bir şeyler diyor ama ciddiye almıyorum. “ sözlerine Sinan Engin’den yanıt gecikmedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Derin Futbol” programında BJK Başkanı Fikret Orman 'a yanıt veren Sinan Engin “Serdar Bilgili BJK 'yi 17 milyon dolarla, Yıldırım Demirören 'e bıraktı. Benim yaptığım doğru transferle Beşiktaş 'ın bütçesi düzelmiştir ve Beşiktaş 100. yılında şampiyon olmuştur. Beşiktaş 'ın tarihini değiştirmişimdir, son 15 yılda şampiyon olan 2 kadroyu da ben kurdum.” dedi.

SEN BENDE HALA FİKO DİYE KAYITLISIN


Fikret Orman 'a canlı yayında seslenen Engin şu sözleri söyledi:
Sevgili başkan dostuz, yedik içtik, ben sana kötü hiçbir söylemedim. Samet Hocayı yedirme dedim. Senin ne yaptığın beni ilgilendirmez. Fenerbahçe maçı öncesi buraya bağlandın benimle ilgili çok güzel şeyler söyledin. Ne değişti? Kaseti de hazırladı arkadaşlar ama vermeyeceğiz yayına. Ayıp ettin, kalktın Rıdvan hocaya bağlandın benimle ilgili bir şeyler söyledin. Bir sıkıntın varsa benimle ilgili, beni ararsın. Sana bu akşam kimse bir şey söylemeyecek. Sen her kanala her yere bağlanma. Beşiktaş Başkanı gibi davran. Senin telefonun bende hala 4 harfle kayıtlı FİKO diye.

HESAP SORACAKSAN DEMİRÖREN 'E SORACAKSIN


Eğer bir hesap soracaksan Yıldırım Demirören 'e soracaksın. Ben de sana hesap soruyorum. Benden sonra 100 milyon euro harcandı. Sen BJK başkanısın, yemişliğim içmişliğimiz var, babana hürmetimiz var, sen BJK başkanlığına davet eti. Elinde neyin varsa açıkla.

SİNAN ENGİN'E DE SERT ÇIKMIŞTI


Fikret Orman,NTV 'de katıldığı canlı yayında 'Samet Aybaba'yı gelecek sezon devam ettirirsen en cesur başkan diyeceğim' diyen Sinan Engin'e de isim vermeden sert çıkarak: TV'lerde, milyon dolarlar harcayıp başarısız olan adam bana bir şeyler diyor ama ciddiye almıyorum.” demişti.

BEYAZ GAZETE