Mustafa Denizli: Geldiğimiz Yoldan Geri Dönmeyiz

PTT 1. Lig’in güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Mustafa Denizli, ligin bitimine 3 hafta kala Spor Toto Süper Lig yolunda büyük avantaj yakaladıklarını ve geldikleri yolun artık dönüşü olmadığını söyledi.

Çaykur Rizespor, haftasonu evinde ağırlayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Düz koşunun ardından kondisyon çalışan takımda sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Davıd Alberto Depetris takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, 31. haftası geride kalan ligde 56 puanla lider Kayseri Erciyesspor’un 1 puan gerisinde ve lig üçüncüsü Manisaspor’un 6 puan önünde olduklarını hatırlatarak, “Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Bir üst lige çıkma işini gerçekleştireceğiz. Kalan 3 haftada ne zaman olur bilmiyorum ama gerçekleştireceğiz. Büyük avantaj yakaladık. Geldiğimiz yoldan geri dönmeyiz. Kalan haftalarda birinciliği yakalarsak mutluluğumuz daha da artacak.” dedi.

Bu hafta matematiksel olarak ligde kalma şansı devam eden Ankaragücü’nü konuk edeceklerini ifade eden tecrübeli hoca, “Son haftalarda iyi çıkış yapan bir ekibi ağırlayacağız. Evimizde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanacağız. Kendimize olan inancımız önümüzdeki 3 maçta bize 4 puanın bir üst lig için yeterli olduğunu söylüyor. Bu haftaki bütün hedefimiz kazanmaktır. Sonrası bizi ilgilendirmiyor. Şehir takımının yanında. Taraftarımızla büyük başarılar elde edeceğiz. Bu hafta stadın tamamen dolmasını bekliyorum. İnşallah taraftarımız bayraklarını sandığa sokmamıştır. Onları çıkarıp bu maça gelsinler.” şeklinde konuştu.