Hakkari’de Amatör Futbol Müsabakaları

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2012-2013 Amatör futbol Sezonu U-19 Gençler Ligi müsabakaları bu hafta oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Hakkarispor Teknik Direktörü Nemci Güldal, ligde yarın saat 14.00’te namağlup lider olan Hakkarispor ile ikinci sırada bulunan Yüksekova Belediyespor’un karşılaşacağını söyledi.

Güldal, “Yapılacak olan bu karşılaşmada Hakkarispor’un galip gelmesi ya da beraber kalması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Yüksekova Belediyespor’un kazanması halinde ise şampiyon hafta sonu oynanacak maçların sonunda belli olacak. Gençler ligi başlamadan bir ay önce antrenmanlara başladık. Oyuncularım büyük özverilerle çalışmalarını aksatmadan sürdürdü ve lige takım olarak çok iyi hazırlandık. Bunun neticesinde de oynadığımız tüm maçları kazanarak namağlup lider durumdayız. Yarın oynayacağımız müsabakada bizim için çok önemli, çünkü onca emeğin karşılığında kalitesi yüksek bir takım oluşturduk ve Yüksekova Belediyespor’u da yenmemiz halinde şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Akabinde ilimizi bölge şampiyonasında temsil etmek istiyoruz. Yüksekova ile oynayacağımız maçın son hazırlıklarını yaptığımız idmanla tamamladık ve maçı bekliyoruz. Yarın yapılacak olan müsabakada tüm sevenlerimizi takımımıza gönül veren herkesi ve tüm Hakkari halkını takımımız Hakkarispor’u desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA