Dinçel, Başarının Sırrını Açıkladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluğu garantileyen Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Aydınspor 1923’ün başarısının sırrını açıkladı.

Dinçel başarının altında, inanç,birliktelik,birbirine bağlılık ve formaya sadakatin yattığını söyledi.

Şampiyonluğun sevincini Adıyamanspor maçı sonrası soyunma odasında yaşamaya başladıklarını, Adnan Menderes Havalimanı’nda ve Aydın’da coşkunun tavana ulaştığını kaydeden Dinçel, “Havaalanına gelen taraftarımızla coşku arttı. Gecenin o saatinde Aydın’dan bizi karşılamaya gelen otobüsler ve arabalar dolusu taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Aydın’da ise yaşlısı,genci,ablası,teyzesi demeden herkes bizi bekliyordu. Bu sevgi karşısında bir süre şaşkına döndük. Takıma gösterilen sevgiyi daha iyi anladık. Demek ki Aydın’da herkes Aydınspor 1923’ü seviyor” dedi.

“HERŞEY PARA DEĞİL”
Aydın’ın yerinin 2. Lig’de olmadığını belirten Dinçel, “İnşallah Aydın için daha iyisi olur. Bu yıl çok mücadele ettik. Futbolcularım, inanç, birliktelik, birbirine bağlılık ve formaya sadakati gösterdi. Formaya gösterdikleri sadakatle her şeyin para olmadığını gösterdi. Bu unsurlar birleşince başarı kaçınılmaz oldu” ifadelerini kullandı.

TURGUTLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Eşi Hülya Dinçel ve kızı Hiranur Dinçel ile havaalanında buluştuktan sonra takımla birlikte Aydın’a dönen Dinçel, “Sene başından bu yana Turgutlulu hemşehrilerim, bizi sevenler destekledi. Aydın’daki kutlamalara onlar da katıldı.

Turgutlu’da bizi görenler tebrik ediyor. Sezon boyunca destek veren hemşehrilerime de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA