Casillas bombası!

Galatasaray, teknik direktör Mourinho'nun ardından Real Madrid taraftarı ile de arası açılan Casillas için düğmeye bastı. Tecrübeli kaleci için menajer Montes'ten bilgi istendi.

Devler Ligi'ne çeyrek finalde veda eden ve gelecek sezon daha ileri gitmeyi hedefleyen G.Saray, dünyanın sayılı kalecilerinden İker Casillas'ın peşinde... Genç takımlarla birlikte 15 yıldır kadrosunda yer aldığı Real Madrid'de teknik direktör Mourinho ile anlaşmazlığa düştükten sonra büyük destek gördüğü taraftar ile de arası açılan İspanyol file bekçisi için menajer Vicente Montes ile temasa geçildiği öğrenildi. Montes'ten nabız yoklaması ve maliyet bilgisi istendiği dile getirildi.

MUSLERA SATILACAK
Barcelona ve Arsenal'in istediği Muslera'yı 20 milyon euro gibi bir rakama satmayı planlayan sarı-kırmızılılar, oluşacak boşluğu Casillas ile doldurmayı hedefliyor. Hem dünyanın en iyi file bekçilerinden birine sahip olup hem de kasasına para koyma fikrine sıcak bakan Cimbom'un CEO'su Lutfi Arıboğan'ın konuyla ilgili temasları sürdürdüğü öğrenildi. Real Madrid ile ipleri koparan Casillas'ın da G.Saray'a sıcak baktığı, menajer Montes'in birkaç gün içinde olumlu yanıtla dönüş yapabileceği ileri sürüldü.

ONUR DA GÜNDEMDEYDİ
Muslera'nın satılma ihtimali nedeniyle bir süredir kaleci arayışında olan Cimbom'un, Trabzonsporlu Onur Kıvrak ile de ilgilendiği belirtiliyordu. Hatta sarı-kırmızılıların yaklaşık 1 ay önce kendilerine önerilen Casillas ile bu nedenle fazla ilgilenmediği ve o dönem önceliği Onur'a verdiği ileri sürüldü.