Bozüyükspor Çocuklara Teslim

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Bozüyükspor Kulüp Başkanlığı ve Futbol Şube Sorumluluğu koltuklarına çocuklar oturdu.

Bozüyükspor Kulüp Başkanlığı'nı, Necatibey Ortaokulu öğrencisi İbrahim Dağlı, Futbol Şube Sorumluluğu'nu ise Atatürk Ortaokulu öğrencisi Yasin Yavaş teslim aldı.

Bozüyükspor’a destek olunmasını isteyen temsili Başkan Dağlı, takımın alt yapısına önem verilmesi gerektiğini, kendi gibi bir çok gencin gönlünde Bozüyükspor yattığını söyledi.

Dağlı, “Bozüyükspor hepimizin. Büyüklerimizden Bozüyükspor’a sahip çıkmalarını istiyoruz. Bozüyükspor'un alt yapısına önem verilmesi gerekiyor. Çünkü gelecekte bizler de Bozüyükspor için ter dökeceğiz. Şimdiden sahip çıkılırsa ileriki yıllarda bizler de Bozüyükspor’da forma giyme şansını yakalamış olacağız. Büyüklerimiz lütfen Bozüyükspor’a sahip çıksınlar. Bozüyük’ü ve Bozüyükspor’u çok seviyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Kulüp Başkanı Cengiz Özkan; "Alt yapı sorununu çözmek için gerekli finansman ve projelerimiz var. Destek olunursa çok sayıda Bekirler, Serdarlar, Halitler, Keremler ve Fadıllar gibi Bozüyüklü gençleri futbola kazandırmak istiyoruz. İnşallah bu projemizi hayata geçirebiliriz” dedi.

Kaynak: İHA