Ak Parti'den Samsunspor'a Ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar’ı ziyaret etti.

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Orhan Tozlu ve yönetim kurulu üyesi Nuri Gençtürk ile birlikte Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Fuat Köktaş, Samsunspor'un hafta sonu oynayacağı, 1461 Trabzonspor maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu.

Samsunspor’un çok önemli bir sezonun daha sonuna geldiğini belirten Başkan Fuat Köktaş, "Bu anlamda kalan son hafta maçları çok önem taşıyor. Bu zorlu virajda Samsunspor Kulübü’ne herkesin sahip çıkması gerekiyor. Yükün sadece yönetime veya bir kaç kişiye bırakılmaması gerekiyor" dedi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette daha sonra takımın yaptığı idmanını izleyen Başkan Köktaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri burada teknik direktör Besim Durmuş'tan takımın durumu hakkında bilgi alarak kendisine başarılar dilediler.

Futbolcular ve teknik heyet ile de görüşen Başkan Köktaş, oynayacakları 1461 Trabzonspor maçı öncesi başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kar da, maddi ve manevi olarak her zaman destekçi olan Başkan Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: İHA