23 Nisan’ Da 1903 Çocuğa 1903 Kitap Dağıtıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde '1903 Çocuğa 1903 Kitap 1903 Güler yüz' adlı etkinlik düzenledi.

Sosyal etkinlikte 1903 çocuğa ücretsiz kitap dağıtıldı.
Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal etkinlikleri çerçevesinde Sahil Bandı'nda kurduğu stantta 1903 adet kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Ereğli sahil bandında kurulan stant da dağıtılan kitaplar kısa sürede bitti. 23 Nisan etkinliklerine katılmak için sahile gelen çocuklar standa gelerek kendi yaş gruplarına göre ayrılan kitapları aldı. Çocuklar aldıkları kitaplarla anne ve babaları ile evlerinin yolunu tuttu.
Dernek Asbaşkanı Tuncay Karaaslan, ilkini geçen sene yaptıkları etkinliği geleneksel hale getirdiklerini ve bu sene de 1903 çocuğa 1903 kitap dağıttıklarını söyledi.

Karaaslan, “ Dernek olarak geçtiğimiz sene ilkini yapmıştık. Geleneksel hale getireceğimiz kitap kampanyasının bu sene ikincisini yapıyoruz. 23 Nisan nedeniyle çocuklara kitap hediye ediyoruz. Bu sene de 1903 kitabın dağıtımını yapıyoruz. Kitaplarımızın içinde hikâye ve boyama kitapları var. Yaş gruplarına göre ayarlama yaptık. 6 yaş çocuklara boyama, 8 yaş çocuklara hikaye kitapları veriyoruz” dedi.

Beşiktaş Taraftarları Derneği üyelerinin Beşiktaş Marşı eşliğinde kitapların dağıtımını yapması dikkat çekti.