İzmitbelediyespor’da Hedef Süper Lig

İzmit Belediyespor, Süper Amatör Lig’den BAL’a terfi etmenin sevincini yaşıyor.

Şampiyon olan İzmitspor bu başarısını Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Safran Restaurant’ta yemekli toplantıda kutladı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez ve yönetimi, teknik ekip, branş antrenörleri, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.

İzmit Belediyespor’un sadece futbol değil, birçok branşta başarılı bir takım olduğuna dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “İzmit Belediyespor’un ortaya koyduğu mücadeleden ve elde ettiği başarıdan son derece memnunuz. Bu başarı takımda emek veren herkesi motive etti. Önümüzdeki sezon daha da başarılı olacağız. İzmit Belediyespor futbol, satranç, su kayağı ve bisiklet dallarında şehrimizin iddialı ve başarılı takımlarından biri. Su kayağı branşında ülkenin en başarılı kulübüyüz. Sporcularımızın Akdeniz Oyunları’nda da başarı elde edeceğine inanıyorum” dedi.

Doğan hedeflerinin Süper Lig olduğunu da söyledi.

Kendilerine her türlü desteği veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür eden İzmit Belediyespor yönetimi tüm futbolcu ve teknik ekibin imzaladığı formayı Doğan’a hediye ettiler.

Kaynak: İHA