Fikret Orman’dan Als Hastalarına Ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ataköy'deki ALS-MNH Hastaları Derneği'ni ziyaret etti.

Orman, ALS hastalığına yakalanan Trabzonspor’un eski milli futbolcularından İsmail Gökçek’i başkanlığını yürüttüğü Ataköy'deki ALS-MNH Derneği'nde ziyaret etti. Tıbbi aletler yardımıyla beyinden alınan sinyaller sayesinde konuşabilen Gökçek, Fikret Orman’a “Hoşgeldin” dedi.

Gökçek ile yakından ilgilenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ahde vefada zorluk yaşadıklarını belirterek, "Bu bütün kulüpler için geçerli. Camialar birlikte olarak, birbirlerinden güç alarak olabilirler. Bu da spor ailesi. Ben de spor yazarı arkadaşımız Tahir Kum kardeşimin vesilesi ile duydum ve memnuniyetle katıldım. İnşallah bir katkımız olur. Beşiktaş Kulübü ile alakalı da 1-2 projem var. Özellikle eski oyuncularımızla alakalı bir huzurevi yapmak istiyorum. İnşallah biz bu konuda daha duyarlı olup, diğer kulüplere de örnek oluruz. ALS-MNH yararına 6 Mayıs'ta WOW Otel'de gecemiz var. Ben de Allah bir mani vermezse orada olacağım. Spora gönül veren herkesin, sadece maçlarda değil böle gecelerde de olmasını rica ediyorum" diye konuştu

Basın mensuplarının maçların hafta içi oynanması hakkındaki soruya Orman, "Son haftalar şampiyonluk kalmaz ve kümede düşmeler netleşirse, tahmin ediyorum pazartesiye koymazlar maçları artık" dedi.

Kaynak: İHA