Nazilli Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu'na 3-0 mağlup oldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, deplasman konuk olduğu Tarsus İdman Yurdu'na 3-0 mağlup oldu.

Takımlarını desteklemek üzere 35 Nazilli Belediyespor taraftarı tribünde yerini alırken, 2 bin 500 Tarsus İdman Yurdu taraftarı da takımını desteklemek üzere tribündeydi. Karşılaşmayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ile çok sayıda Nazilli Belediyespor yöneticisi tribünde yerini aldı. Karşılaşma öncesi Tarsus İdman Yurdu taraftarı Korsanlar grubu ile Nazilli Belediyespor taraftarı Siyah İnciler grubu uzun süre sohbet ederek, dostluk mesajı verdi. Karşılaşma sırasınca ve sonrasında da birbirlerini destekleyen mesajlar verdi.


Doksan dakika boyunca orta alanda oynanan mücadelede ederken karşılaşmada Nazilli Belediyespor birçok gol pozisyonu değerlendiremezken, Tarsus İdman Yurdu ise Nazilli kalesine geldiği 3 pozisyonda golle buluştu. Maçın 40. saniyesinde Ferhat’ın kafa ile indirdiği top Lider’in koluna çarptığı gerekçesiyle maçın orta hakemi tarafından penaltı olarak nitelendirildi. Ferhat kullandığı penaltıda topu ağlarla buluştururken, maçın ilk yarısı sona ererken kullanılan duran topta defans içinde topa çok iyi yükselen Ümit kaleci Kurtuluş’u avlayarak takımının ikinci golünü attı. Karşılaşmaya 73. dakikada giren Kemal, fırsatçılığını kullanarak topla buluştuğu 74. dakikada golünü atarak takımının 3. golünü attı. Karşılaşmanın son dakikalarına kadar Nazilli Belediyespor’lu futbolcular gol pozisyonuna girmesine rağmen son vuruşu yapamayınca büyük ümitle geldiği deplasmandan 3-0 gibi bir skorla mağlup oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR;
Dk.1; Ev sahibi Tarsus İdman Yurdu’nda orta sahadan rakip ceza alanı içine açılan uzun pasta Halil Cihan’ın yükselerek indirdiği top birlikte topa yükseldiği Lider’in eline çarptı. Maçın orta hakemi İbrahim Halil İleri, yan hakemin de bayrağı ile penaltı noktasını gösterdi.

Kaynak: İHA