Mehmet Özdilek: Oyunun Karşılığı Mağlubiyet Olmamalıydı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyunun hakkının mağlubiyet olmaması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi sahasında Bursaspor'u konuk eden Medical Park Antalyaspor sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyunun karşılığının mağlubiyet olmaması gerektiğini söyledi.

İlk yarı maçı bitirebileceklerini belirten Özdilek, 90 dakika boyunca üretken olduklarını kaydetti.

Rakibi tek bir pozisyon verdiklerini belirten Özdilek, bunda da Batalla'nın yeteneğiyle gol yediklerini ifade etti.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Özdilek, "Kazanıp yukarıdaki takımlarla beraberliği sağlamak istiyorduk. 4. sıra sıkıntıya girdi. Alabildiğimiz puanları alarak ligi kapatmak istiyoruz." dedi.

Medical Park Antalyasporlu Zeki, maç genelinde iyi mücadele ettiklerini, ancak golden sonra bunun değiştiğini söyledi.

Top kontrolünün rakipte olmasına rağmen oyunun kendi hakları olduğunu ifade eden Zeki," Daha çok pozisyona giren bizdik. Gol atsak daha farklı olacaktı. Şansız bir gol yedik. Üzgünüz." dedi.

Mehmet Sedef de, Avrupa'da oynamaları için kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Galibiyete kendilerin daha yakın olduğunu belirten Sedef, gelecek haftalarda iyi bir seri yakalayarak ligi iyi bitirmek istediklerini kaydetti.

BURSASPOR CEPHESİ
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçtan önce her iki takım için galibiyet durumunda ligdeki konumlarının tartışıldığını ifade etti.

Oyunun 45 dakikalık bölümünde rakiplerinin oyunu kendi alanında tuttuğunu belirten Karaman, "Gölü düşünen bir oyun sergiledi. 2 topları direkten döndü. Biz burada şanslıydık. Oyuncu değişikliğiyle golü bulduk ve bunu korumaya çalıştık. İzleyen açısından zevk veren bir oyun olmadı. Diğer takımların yenilmesi bizim yenmemizle iyi bir pozisyona geldik." dedi.

Bursasporlu oyuncu Vederson, alınan üç puanın çok önemli olduğunu ifade etti.

Karşılaşmadan önce maçın dengeli olacağını farkında olduklarını belirten Vederson, "Kazanın üste çıkacağını biliyorduk. Çok iyi önemli bir üç puan aldık. Önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Akhisar Belediyespor bizim için zorlu maç olacak." dedi.

Basser, maçın çok büyük bir zafer olduğunu söyledi.

Takım olarak daha güçlü olmaya başladıklarını belirten Basser, "Biz gol yemiyoruz bu takımın kendine olan güvenini gösteriyor. En iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz. Çok zorlu bir maçtı iki takım içinde. Çok iyi defans yaptık gol yemedik." dedi.

Öte yandan Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, karşılaşmanın ardından fenalaştı. Tansiyonun düştüğü belirten Yazıcı'ya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'na gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Yazıcı'nın durumun iyi olduğu öğrenildi .