Kartalspor-Adana Demirspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 31. haftasında Kartalspor evinde konuk ettiği Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti.

Kartalspor’un stadında oynanan mücadele sonunda basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Maça istediğimiz gibi başladık” dedi.

Maça istekli arzulu ve düşündükleri her şeyi sahaya yansıtarak başladıklarını vurgulayan Altıparmak, “Bulduğumuz erken gol ve rakibin 10 kişi kalması bize mücadelenin 25. dakikasında 3-0 gibi bir skoru getirdi. Oyuncularım çok istekliydi. Maçın ikinci yarısında rakibin saldıracağını biliyorduk. Zaten 10 kişi kalmışlardı kaybedecekleri bir şey yoktu. Bizde skoru koruma anlamında bir futbol sergiledik. İçeride oynayacağımız bütün maçları kazanıp ligde kalmak istiyoruz. Artık önümüzdeki oynayacağımız Adanaspor maçına kilitleneceğiz” diye konuştu.

Kartalspor’un kaptanı Mehmet Uslu ise, içeride oynanılan bu maçın olmazsa olmaz olduğuna dikkat çekerek, “Kalan 3 maçımızı da 9 puan alarak ligde kalacağız. Bütün maçlarımızı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz” şeklinde konuştu.

Kartalspor’un defans oyuncusu Alper Bayülken de, sezon başından beri çok şanssız maçlar kaybettiklerini ifade ederek, “Geçen hafta oynanan Kayseri Erciyesspor maçı da çok şanssız bir şekilde kaybedilmişti. Bu galibiyetten sonra kalan üç maçımızı da kazanıp ligde kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, müsabakada gelişen anlık olayların maçın skorunu belirlediğini aktararak, “Penaltı ve kırmızı karta kadar olan süre içerisinde iyiydik ama o olaylardan sonra maç 25. dakikada bitti aslında. Ondan sonraki süreçte de elimizden geleni yaptık aslında. Sonuçta 3 tane müsabaka var. Bu müsabakaları kazanıp ilk 6’da kalma hedefimizi sürdüreceğiz” dedi.

Mücadeleyi kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Adana Demirsporlu futbolcu Taha Yalçıner, “Ağır bir yara aldık Play-off yolunda. Geriye 3 maç kaldı. Yine düşmemeye oynayan takımlarla oynayacağız. Çok zor maçlar olacak. Daha çok mücadele etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor’un kalecisi Şener Özcan ise, oyunun başlarında eksik kalmalarının kendilerini çok yorduğunu ama 3 maçın hepsini kazanarak ilk 6 hedeflerinin gerçekleşeceğini kaydetti.

Kaynak: İHA