İstanbul Büyükşehir Belediyespor- Gaziantepspor Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında kendi evinde Gaziantepspor’a 3-1 yenildi.

Mücadelenin ardından basın toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Bülent Korkmaz, matematiksel olarak hala şanslarının devam ettiğini söyledi.

4-5 maçtır benzer oyunlar sergilediklerini vurgulayan Korkmaz, “İyi oynadığımız ve pozisyon vermediğimiz maçlarda, bir pozisyonla gol yiyoruz ve sonra da toparlayamıyoruz. Matematiksel olarak hala şansımız var. Önümüzde çok önemli 4 maç bulunuyor. Takım hala yoluna devam ediyor. Artık önümüzdeki maçlara bakmamız gerekir. Şimdi rakiplerimizin aldığı sonuçlara da bakmamız lazım” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Zeki Korkmaz ise, kazanmaları halinde iplerin yine ellerinde olacağını belirterek, “İlk yarıdaki Gaziantepspor maçı sonrasında 4 maçımızın 3'ünü kazanmıştık. Bu kez neden olmasın. Önümüzde bir Sivasspor maçı var. O karşılaşmaya, final gözüyle bakıyoruz” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Tom Silva ise, düştükleri durumdan kurtulmak için daha çok çalışarak, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, Kaybetmeleri durumunda zorlu günlerin kendilerini beklediğinin bilincinde olduklarını hatırlatarak, “Zor bir deplasmandan 3 puanı 3 golle almak mutluluk verici. Bu galibiyet, bizleri güzel günlere götürecek. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte de birlik beraberlik içerisinde futbol adına iyi oynamaya çalışan ve oynadığı futbolla keyif veren bir takım görüntüsü verdik. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Ligde dün oynanan maçlarda ortaya çıkan sonuçların ardından, bu maçın daha da önemli hale geldiğini vurgulayan Gaziantepspor futbolcusu Bekir Ozan Has, “Bugün takım halinde iyi mücadele ettik. Artık önümüzde Galatasaray karşılaşması var. Onu da iyi bir şekilde atlatarak, alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Matematiksel olarak hiçbir şey bitmediği takdirde, düşme korkusu devam ediyor” diye konuştu.

Gaziantepspor futbolcusu Serdar Özbayraktar da, Gelecek hafta Galatasaray'ı da yenerek matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA