Bülent Uygun: Üç Puanı Üç Golle Aldığımız İçin Mutluyuz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, üç puanı üç golle aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda İstanbul BBSK'yı 3 - 1 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Zorlu bir deplasmanda üç puanı üç golle aldıkları için mutlu olduklarını belirten Uygun, " Bulunduğumuz konum itibariyle bakıldığı vakit eğer bu maçı kaybetseydik zor günler bizi bekliyor olacaktı. Çünkü içeride çok zorlu maçlarımız vardı. Kalan dört maçımızda açıkçası mutlu olamayabilirdik. Ama bu galibiyetin bizi güzel günlere götüreceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden başarılı teknik adam, "Gaziantepspor süreçlerden geçiyor. Bu süreçte birlik beraberlik adına futbol olarak da güzel oyun oynayan ve keyif veren bir görüntü gösteriyoruz. O yüzden futbolcu kardeşlerimi tek tek kutluyorum. " dedi.

Gaziantepspor'un futbolcusu Bekir Ozan Has da karşılaşmanın her iki takım içinde önemli bir maç olduğunu kaydetti.

Bekir Ozan, "Özellikle dünkü skorlardan sonra maç daha da önemli hale geldi. Bugün gerçekten takım halinde iyi mücadele ettik. Artık önümüzde zorlu bir Galatasaray karşılaşması var. İnşallah o karşılaşmayı da atlatarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Matematiksel olarak hiçbir şey bitmediği sürece aşağıdaki korkularımız devam ediyor. İnşallah haftaya bu korkuyu sonlandırırız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Takımın bir diğer başarılı oyuncusu Serdar Özbayraktar ise çok önemli bir üç puan aldıkları belirtti.

Özbayraktar, "Bu puan rakip takım için ne kadar önemli ise bizim içinde o derece önemliydi. Alt sıralarda Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor rakiplerini yenmişti ve o sebepten çok daha önem kazandı bu maç bizim için. Kazandığımız için mutluyuz. Otuz dokuz puana çıktık ve inşallah haftaya Galatasaray'ı da yenip matematiksel olarak yerimizi garantileriz." diyerek konuştu.