Bucaspor - Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Bucaspor kendi evinde ağırladığı Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, düşünmedikleir bir puan kaybı yaşadıklarını aktararak, "Karşılaşmada rüzgardan çok etkilendik ve ilk yarıda istediğimiz pozisyonları üretemedik. Rakibe de gol şansı vermedik. Oyunun hakimiydik ama 1 puanla yetindik. Maçı kolay çevirebilirdik fakat bunu başaramadık. Karambollerde bulduğumuz pozisyonlar vardı ama bunlar istediğimiz şekilde oluşmadı. Düşünmediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Ancak bu 1 puan bizi Play-off'a da çıkarabilir" dedi.

Bucasporlu oyuncu Taylan Antalyalı ise, bu maçı mutlak kazanmak istediklerine değinerek, “Bizim bugün mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Kazansak büyük avantaj sağlayacaktık. Umarım haftaya Boluspor’u yenerek bu beraberliği telafi ederiz” şeklinde konuştu.

Bucasporlu bir diğer oyuncu Okan Alkan da, maç ile ilgili olarak, “Bugün sahada takım olarak iyi mücadele ettik fakat golü bulamadık. İnşallah gelecek hafta Boluspor’u yenerek Play-off iddiamızı güçlü şekilde ligin sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

SAMSUNSPOR CEPHESİ
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise, mücadeleci bir müsabaka olduğunun altını çizerek, "Çok mücadeleci bir müsabakanın geride bıraktık. Mücadele olarak çok arzuluyduk. Ruhumuzun geri geldiğini ve zorlu deplasmandan aldığımız 1 puanın olumlu olduğunu düşünüyorum” dedi.

Samsunsporlu oyuncu Fatih Şen, iyi mücadele ettiklerine değinerek, “Bugün uzun aradan sonra saha da iyi mücadele ettik. Bizim nasıl bir psikoloji ile sahada oynadığımızı kimse bilmiyor. Bu baskılı psikoloji ile 1 puanı aldığımız için mutluyuz” dedi.

Samsunsporlu oyuncu Atilla Özmen, maç ile ilgili olarak, “Ligin boyu kısaldıkça üstümüzde psikolojik olarak stres artıyor. Geçen haftalarda aldığımız kötü yenilgiler bunda etkili. Haftaya 1461 Trabzon’u yenemezsek burada aldığımız 1 puanın bir kıymeti kalmayacak” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA