Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal Açıklaması

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, İçel İdman Yurdu'nu 1-0 yendikleri karşılaşmaya ilişkin, "Kalan maçlarda en az 5 puan alıp, bu işi tamamlamak istiyoruz" dedi.

Bakkal, düzenlediği basın toplantısında, çok güzel bir maç olduğunu belirterek, kazanmaları gereken bir karşılaşmadan galip ayrıldıklarını söyledi.

Zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Bakkal, "Tüm oyuncularımızı kutluyorum. İnanılmaz bir mücadele, inanılmaz bir sorumluluk sonucunda hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ama daha bitmedi. Devam edeceğiz. Avantaj yakaladık. Bu avantajı da bundan sonra lehimize çevirmek için kalan maçlarda en az 5 puan alıp, bu işi tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kardemir Karabüksporlu oyuncu Yiğit İncedemir de iyi bir bir mücadele ortaya koyduklarını dile getirerek, galibiyeti dün babası vefat eden yardımcı antrenörleri Suat Sarıcan'a adadıklarını belirtti.

Ahmet İlhan Özek de karşılaşma boyunca destek veren taraftarlara teşekkür ederek, onların katkısıyla ligdeki iyi ve baskılı oyunlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

İçel İdman Yurdu'nun, lig sonuncusu olmasına rağmen iyi ve kaliteli oyunculardan oluştuğunu vurgulayan Özek, "3 puanı aldığımız için mutluyuz" dedi.

-İçel İdman Yurdu cephesi-

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise karşılaşmada öne geçecek çok sayıda pozisyon bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini söyledi.

Bundan sonraki dönemin planlarını kulüp başkanıyla yapmaya başladıklarına değinen Kutlu, şunları kaydetti:

"İçel, potansiyeli olan güçlü bir şehir. PTT 1. Ligi'nde şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurup, tekrar Süper Lig'e yükselebilecek bir şehir. Bunun da planlamasını düzenli bir şekilde yapabilirsek, önümüzdeki yıl biz buradayız. Başkanla görüşmelerimiz bu yönde sürüyor."

Matematiksel olarak ligden düştüklerini ifade eden Kutlu, "Ancak bundan sonraki maçları boş verecek değiliz. Alttaki takımları ilgilendiren 4 maçımız var. Antalya hariç diğerlerinin hepsi, ligin gidişatını belirleyecek maçlar. Hiç kimsenin aklı bizim üzerimizde kalmasın. Çıkar yine futbolumuzu oynarız" diye konuştu.

Kaleci Orkun da rakibe göre daha üstün bir futbol oynadıklarını , buldukları pozisyonları değerlendiremedikleri için kaybettiklerini söyledi.

Burhan Eşer de karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Kalan maçları en iyi şekilde değerlendirip, ligi bitireceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Sinan Özmüş/Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA