İnegölspor'dan İnegöl Belediyespor'a Ziyaret

İnegölspor Kulübü İkinci Başkanı Kurtiş Güleç, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselen İnegöl Belediyespor'un kulüp başkanı Adem Tayyar'ı ziyaret etti.

Güleç, ziyarette yaptığı konuşmada, İnegöl Belediyespor kadrosunu kutladıklarını belirterek, ilçede spor tarihinde bir ilki yaşadıklarını söyledi.

Bir yandan İnegöl Belediyespor voleybol takımının en üst düzey lige yükseldiğini, diğer yandan futbolda İnegölspor'un PTT 1. Lig'e yükselme mücadelesi verdiğini dile getiren Güleç, "İnegölspor olarak şampiyon olmak, en azından play-off'a kalmak istiyoruz. Ayrıca Gençlergücü takımı da Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için mücadele ediyor. İnşallah onları da şampiyon olarak görmek istiyoruz. Belediyespor'un da Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde kalıcı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Tayyar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnegölspor'a PTT 1. Lig'e yükselme mücadelesinde başarılar diledi.

Başarının olduğu yerde tesadüflerden bahsetmenin mümkün olmadığını anlatan Tayyar, "Biz de çok çalıştık, çok arzu ediyorduk ve bu çalışmaların mükafatı olarak da lige yükseldik. İnşallah bundan sonraki hedeflerimiz arasında ligde kalıcı bir takım oluşturmak, Anadolu'nun prensi olmak, başarılı bir kulüp olmak var" diye konuştu.

Tayyar, kulübün Onursal Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a da maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Şaban Kılıçcı / Haluk Yüksel

Yayıncı: Sedat Gök

Kaynak: AA