Drogba: İstatistikler Her Zaman Güzeldir, 100. Golü Atmak Önemliydi

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba, Türk Telekom Arena'da attığı 100.gole ilişkin, "Attığım goller sonuç almamızda yardımcı oldu. İstatistikler her zaman güzeldir. 100. golü atmak önemli bir şey" dedi.



Drogba, 3 - 1 galip geldikleri Sanica Boru Elazığspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kazanmalarının önemli olduğunu kaydeden Drogba, "Burak'ın golüyle öne geçtik. Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Performansımla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Bunu ben söyleyemem. Önemli olan 3 puandı" diye konuştu.

Şampiyonluk yarışında farkı yeniden açmalarıyla gili konuşan Drogba, "Puan farkıyla birlikte Fenerbahçe'nin maçını daha rahat izleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim cezası hakkında da konuşan sarı-kırmızılı golcü, "Önümüzdeki sezonda birkaç maç kaçıracak. Bu konuda elimizden bir şey gelmiyor" ifadelerini kullandı.
Bu arada, Drogba'nın basın mensuplarına konuştuğu sırada masada bulunan mikrofonlar yere düştü. Fildişi Sahilli golcünün mikrofonları yerden alarak açıklamalarına devam etmesi dikkat çekti .