Yenimahalle Sitespor Yönetimi Yemekte Buluştu

Kütahya Süper Amatör Lig'de bu yıl umduğunu bulamayan Simav Yenimahalle Sitespor Kulübü'nün yöneticileri düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Başkan Fatih Salih Okumuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, yönetici Kamuran Çıplak’ın düzenlediği yemekte takımın durumunu değerlendirdiler. Yönetim Kurulu üyesi Erhan Kaymaz’ın sahibi olduğu Kışla caddesi üzerindeki lokantada verilen yemekte söz alan Kulüp Başkanı Fatih Salih Okumuş, yeni katılımlarla oluşturdukları yönetim kurulundan taraftarların çok şeyler beklediğini bildirdi. Geçen yıl yakalayamadıkları hedefe bu yıl mutlak surette ulaşmak istediklerini dile getiren Okumuş, “Bu yıl hedefimizi belirledik. Hedefimiz Süper Amatör Lig'de şampiyonluktur. Ardından da BAL Ligi'ne katılarak taraftarlarımıza verdiğimiz sözü tutmak istiyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. İnanıyorum ki bu yıl yaptığımız en büyük transfer bu yeni arkadaşlarımızın aramıza katılması oldu” dedi.

Yemeğin ardından kulüp lokaline geçen Yenimahalle Sitespor Kulübü yöneticileri, yeni sezon için transfer politikasını gözden geçirdi .

Kaynak: İHA