Türkiye Karması Yenildi; Ödüllerini Sepp Piontek Verdi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen, U13 kategorisinde 70 takımın mücadele ettiği Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası'nda All-Star maçı yapıldı.

Yabancılar karması, yerli oyuncuların oluturduğu takımı 3 - 0 mağlup etti.

Mağlup olan genç futbolcuların ödüllerini ise yabancılar karmasının teknik direktörü olarak sahaya çıkan A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Sepp Piontek verdi.Antalya Manavgat’ta gerçekleştirilen organizasyonda All-Star maçı, Evrenseki Stadı’nda oynandı. Yabancılar karmasının teknik direktörü Sepp Piontek’in yardımcılığını ise İspanyol Villereal takımının altyapı sorumlusu ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci yaptı.

Yerli futbolculardan oluşan takımın teknik direktörü de Teoman Yamanlar oldu. Yabancılar karması Milanlı futbolcu Cogliati Francesco'nun 2 ve Bayern Münich'ten Marcel Zylla'nın golleriyle karşılaşmadan 3 – 0 üstün ayrılırken, Piontek’in zaman zaman maçın hakemiyle diyaloğa girmesi dikkat çekti. Karşılaşmanın ardından yabancılar karmasının futbolcularına madalyalarını Nihat Kahveci ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut takarken, Yerli oyunculardan oluşan takımın oyuncularına da madalyalarını, Sepp Piontek ile Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma‘dan aldı. Bu arada Pascal Nouma’nın futbolculara gösterdiği sevecen tavırlar da dikkatlerden kaçmadı. Maçın en iyi futbolcusu seçilen Chelsea takımından Conner Garrakher’in ödülünü ise Vodafone Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı verdi. Play-off maçlarının 3 Nisan Çarşamba günü oynanacağı turnuva, 4 Nisan’da düzenlenecek final maçları ve ödül töreniyle sona erecek.