Sneijder: Kazanmaya Geldik

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Real Madrid maçını kazanmaya geldiklerini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek basın toplantısına katılan Hollandalı futbolcu, "Yüksek seviyede bir maç oynayacağız. Çeyrek final oynamak çok heyacanlı olacak. Bence çok güzel bir maç olacak. Biz futbol oynamak ve kazanmak için buraya geldik." diye konuştu.

Sneijder, futbol oynamadığı üç ayı hiç hatırlamak istemediğini ve artık futbol oynadığı günleri düşündüğünü ifade etti.

Öte yandan eski teknik direktörlerinden Mourinho, hakkındaki bir soruya ise ünlü oyuncu, "Önemli olan yarın hangi takımın formasını giydiğimdir. Yarın akşam düşmanız, arkadaş değiliz." diye cevapladı. Yıldız oyuncu, İspanya'ya kazanmaya geldiklerine vurgu yaparak, "Biz buraya oyunu kazanmaya geldik. Savunmada beklemeye gelmedik. Eğer biz bu turu atlarsak da hiç süpriz olmayacaktır. Oldukça iyi bir takımımız var. Biz yarı finale çıkarsak süpriz olarak karşılanmasın. Elbette rakibimize saygı duyuyoruz ama biz de buraya kazanmaya geldik." diye konuştu.

Sneijder, Galatasaray'da kendisi adına herşeyin olumlu gittiğini, Galatasaray'da kendisini çok iyi hissettiğini ve doğru seçim yaptığını ifade etti.

İspanyol bir gazetecinin "Türk futbolu hakkında neler düşünüyorsun ?" sorusuna ise Hollandalı oyuncu, şu cevabı verdi: "Açıkçası çok şaşırmış durumdayım. Türkiye'de futbol sevgisi çok yüksek düzeydi. Elbette Türkiye'de 4-5 takım var. Rakipleri hiçbir zaman küçümsemeye gelmiyor. Rakipleri küçümsemeye gelmiyor. Yüksek seviyede futbol oynanıyor. "