Sepp Piontek ve Nihat Kahveci 4. Vodafone Evrenseki Cup'ta Bir Araya Geldi

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek ile İspanyol Villereal Takımı altyapı sorumlusu ve eski milli futbolcu Nihat Kahvesi Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki beldesi Sensimar Otel'de 4. Vodofone Uluslararası Evrenseki Cup basın toplantısında bir araya geldi.

Evrenseki beldesi Sensimar Otel'de düzenlenen 4. Vodofone Uluslararası Evrenseki Cup basın toplantısına İspanyol Villeral Futbol Takımı altyapı sorumlusu eski milli futbolcu Nihat Kahveci, A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörlerden Polonya doğumlu Alman teknik adam Sepp Piontek, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, Vodafone Uluslararası Evrenseki Cup Genel Koordinatörü Kenan Öner ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut katıldı.

Turnuva ile ilgili Nihat Kahveci ve Alman teknik adam Sepp Piontek bilgilendirme yaptı. Nihat Kahveci, A Milli Futbol Takımı'ndan hocası olan Piontek'e yaşıyla ilgili 'Hocam 1940 doğumlu olsa da benim gözümde 50 yaşında' diye jest yaptı. Kahveci, Suriyeli mülteci çocukların çıkardığı takımla İspanya Milan'ın altyapı müsabaka yapmasının evlerini barklarını bırakarak Türkiye'ye gelen aile ve çocukları için moral desteği olacağına inandıklarını kaydetti.

Toplantı sonunda Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Sepp Piontek, Nihat Kahveci ve Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı'ya plaket verdi. Ardından da 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Cup adına 4 numaralı forma hediye edildi.