Kutlu: Kaybettiğimiz İçin Üzgünüz

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Kutlu 2-1 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada Antalya'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdikleri için maça çok iyi başladıklarını söyledi.

Net pozisyonlar yakaladıklarını ancak golle buluşamadıklarını ifade eden Kutlu, "Beşiktaş'ın attığı golden sonra beraberliği yakaladık. Duran toptan sonra 2-1 geriye düştük. Sonra tekrar pozisyonlar bulduk. Ama golle sonuçlandıramadık. En azından 1 puanı hak ettik. Maçın ikinci yarısında kontra ataklar haricinde Beşiktaş'ı kalemizde çok görmedik. Ama ne yazık ki bir maçı daha mağlubiyetle kapattık. Önümüzde 7 maç var 21 puan demektir bu sonuna kadar kovalayacağız."Hakemin iyi bir oyun yönetemediğini iddia eden Kutlu şöyle devam etti: ''Yediğimiz golde el pozisyonu ve vermediği penaltı pozisyonu var. Bunları göremeyebilir ama gösterdiği sarı kartlarda çok adaletsiz davrandı. Beşiktaş'a göstermesi gereken, bize göstermemesi gereken kartlar vardı. İlk 10 dakika gereksiz kartlar gösterdi. Hakem için kötü bir gece idi."Futbolculardan Aydın Toscalı da, maça tam konsantre çıktıklarını ama yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini söyledi.

Toscalı sahadan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

Futbolculardan Tanju Kayhan ise, skor 0-0 iken çok önemli pozisyonlar bulduklarını ancak bunu değerlendiremediklerini söyledi.

''Bizim beraberliğe değil, 3 puana ihtiyacımız vardı" diyen Kayhan "Neticede durumumuz belli. Ama yapamadık. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Onlara galibiyet sevinci yaşatmak isterdik.'' ifadesini kullandı.