Kasımpaşa, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Bursaspor'u 2-0 yenerek puanını 43'e çıkararak 4. sıraya yükselen Kasımpaşa, bir günlük iznin ardından 28. hafta maçının hazırlıklarına başladı.

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 28. haftasında 5 Nisan 2013 Cuma günü saat 20.00'de, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.Bursaspor karşılaşmasında oynayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, maçta görev almayan oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, pas çalışmaları yaptılar. Antrenman, maçta görev almayan oyuncuların yaptıkları çift kale maçla sona erdi.Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Djalma Campos ve Elyasa Süme antrenmana katılmadılar. Antrenmanı Başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz de takip etti.Lacivert - beyazlı ekip, Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın yapacağı çalışma ile devam edecek.