Fenerbahçe'de Lazio Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, 4 Nisan Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Lazio ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanı otizmli çocuklar da izledi.2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Can Bartu Tesisleri'ne gelen Boğaziçi Otizm Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri ve yetkilileri antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Lazio maçında Fenerbahçe'ye başarılar dileyen misafirler, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'a da çiçek verdi. Ziyaret, toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 25 dakika sürdü ve basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 6 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından kanat organizasyonları ve şut çalışması yapan oyuncular, dar alanda yaptıkları taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.Emre Belözoğlu, özel program dahilinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.Fenerbahçe, Lazio maçının hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00'de başlayacak çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.