Eskişehirspor Sevdasıyla 45 Yıl

Eskişehirspor sevdasıyla 45 yıldır tribünlerde takımına destek veren fanatik taraftar Atilla Gezmen, tribünlerde geçirdiği yaklaşık yarım asırı, tesislerde oyuncularla pasta keserek kutladı.

Eskişehirspor oyuncuları tarafından ‘Atilla Baba’ olarak anılan Atilla Gezmen isimli fanatik taraftar, tribünlerdeki 45’inci yılını futbolcularla birlikte Eskişehirspor tesislerinde kutladı. Futbolcularla pasta kesen Gezmen, Eskişehirspor’dan başka bir sevda yaşamadığını söyledi.

Eskişehirspor’un Unutulmaz şampiyonluklar yaşadığı yıllarda tribünlerde olduğunu belirten Gezmen, 45 yılın öyküsünü şöyle anlattı; “Eskişehirspor için 45 yıldır koşturuyorum. Yağmur demeden, soğuk demeden bir gün olsun yalnız bırakmadım takımımı. Eskişehirspor’dan başka bir takım tutmadım. Efsane Fethi Heper sahada oynarken, bizd e ona tribünlerden destek veriyorduk. Deplasman maçlarına gitmeye çalışırken, Eskişehir’de oynanan hiçbir maçı kaçırmadım. Bugün tribünlerde 45’inci yılımı doldurdum. Daha 5 yıl tribünlerde takımıma destek vermek istiyorum. Ondan sonra da elimizi ayağımızı çeker, evimde maçları izlerim.”

Gezmen, oyuncularla arasının iyi olduğuna da dikkat çekerek, “Ben tesislere gelip gittikçe oyuncularla aramızda bağ oluştu. Bu özel günümde de beni yalnız bırakmadılar. Bundan dolayı onlara teşekkür ederim. Baba oğul gibi olduk. Geçen yıl tesislerde bir kutlama yapmıştık. Bu yıl da yaptık. Ümit ediyorum ki gelecek sene de burada bir kutlama yaparız” diye konuştu.

Kaynak: İHA